Μερικές
από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις έχουν γίνει από ατύχημα. Το ίδιο ισχύει και για
το ντάκιρι που ο μύθος το θέλει να ανακαλύπτεται από τον Αμερικανό μηχανικό
ορυχείων, Τζένινγκς Κοξ, ο οποίος ξέμεινε από τζιν, στο Σαντιάγκο της Κούβας το
1905. Η φήμη του έλαβε παγκόσμιες διαστάσεις. Ο Σάλιντζερ, στο "The
Catcher In the Rye" το έκανε το αγαπημένο ποτό του Χόλντεν Κόλφιλντ και ο
Τζον Κένεντι κατάπιε την αποτυχία στην κρίση του κόλπου των χοίρων με ένα καλό
ντάκιρι. Ρούμι, λάιμ και ζάχαρη ανοίγουν τις πύλες της γευστικής ηδονής…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας...